пʼятницю, 22 травня 2015 р.

У Росії оновилася і замироточила ікона Путіна


Як повідомляє сайт baranivka.net на цьому тижні у Нижньогородській області Росії оновилася і замироточила ікона Володимира Путіна, а також його освячений портрет Путіна.
Про це повідомляється на офіційному сайті храму секти члени Пресвятої Богородиці «воскрешає Русь», де знаходяться ікона і портрет, повідомляють російські СМІ.
Члени громади у Нижньогородській області давно поклоняються цій іконі. Глава громади матінка Фотінія (в миру Світлана Фролова) впевнена, що в одній зі своїх минулих життів Путін був князем Володимиром, хрестив Русь, а тепер йому «належить заново охрестити нашу язичницьку країну». Раніше Фотинія запевняла, що в одному з минулих життів Путін був ще й апостолом Павлом і в неї особисто з президентом Росії давня духовний зв’язок.
ikonaputina92c
Фролова купила свою майбутню обитель кілька років тому. У ній вона прописана під своїм мирським ім’ям. До цього майбутня матуся Фотинія працювала директором торгово-закупівельної бази Горьковської залізниці, в 1996 році вона була засуджена за шахрайство і провела у в’язниці 1,5 року. Повернувшись з ув’язнення і організувавши секту, вона купила двоповерховий будинок у селищі Велика Єльня і здійснює обряди у себе вдома, стверджуючи, що є сестрою Ісуса Христа і позиціонує себе, як «втілення бога на землі».
У нижегородської єпархії вважають, що Фотинія не є православною, а її так зване священнослужіння ніякого відношення до Російської Православної Церкви не має. На думку єпархії, цю діяльність можна назвати інакше як сектантської. Місцеві жителі вимагали виселити Фролову, однак влада не побачили для цього законних підстав.
Лише цікаво як тепер влада Росії поставиться до використання Путіна, як живого святого?
Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар