суботу, 19 лютого 2011 р.

Як кохати без кохання?


Не перо пише, а розум.
(народне прислів’я)

З газети в газету, з порталу на портал, перекочував матеріал:
У 2010 році на участь у лотереї “Green card” (документ, що дає право на проживання в США) подали заявки 15 млн. людей, серед них 758 тисяч – українці.
Якщо трохи пограти з цифрами і відняти Бангладеш, яке на першому місці за кількістю охочих - 7,67 млн, та .Нігерію з 1,47 млн. заявок,яка на другому, то залишається всього 5.86 млн. охочих. І тут наше третє місце у співвідношенні 1 до 8. А якщо прийняти до уваги процентне відношення від загальної кількості населення, то  Україна випереджає і Нігерію!!!
Таким чином, Україна займає перше місце в світі (без Бангладеш), по кількості людей які не люблять і не хочуть жити на своїй Батьківщині. Можна скільки завгодно витрачати кошти на бігборди с закликами «Любіть Україну», (див. Віктор Янукович – любіть Україну!)
 але я думаю після першого квітня (остаточного скасування патентів) охочих стане ще більше. Озираючись на те, що відбувається навкруги: безробіття, міліцейське свавілля, і подальше зубожіння населення, охочих буде все більше і більше, звідкись з підозрілих глибин виникає думка, а може в цьому і є чийсь «коварний» план? Монголи вже поквитались, за те, що чужі землі любили більше ніж свої, невже ми наступні, і нас залишиться 2 мільйони?

Немає коментарів:

Дописати коментар