четвер, 25 червня 2015 р.

На першому в Україні заводі з утилізації пестицидів

На Житомирщині у Баранівці на першому в Україні заводі з утилізації пестицидів запустили нову лінію, передає УНІАН.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у Баранівській райдержадміністрації.
Як зазначається у повідомленні, підприємство “Еко Нова” запустило першу в Україні лінію з утилізації пестицидів I-III класу небезпеки потужністю 200-300 тонн на місяць.
Вказане підприємство займається переробкою тари з-під агрохімікатів (засобів захисту рослин), надаючи послуги з утилізації щомісяця приблизно на 1,5 млн грн.
“Разом з новою лінією тепер тут встановлені дві сучасні виробничі лінії з переробки. У модернізацію устаткування власники спрямували до 15 млн грн інвестицій, застосували унікальні англійську та вітчизняну технології з утилізації”, – йдеться у повідомленні.
На підприємстві запевняють, що при високій температурі під час виробничого процесу шкідливі речовини – оксиди та діоксиди – зникають.
“Котельня ТОВ розташована у 500-метровій промисловій санітарній зоні, де житлові будинки відсутні. Нині тут працюють 25 осіб. Середня заробітна плата становить 3 тис грн. підприємство – сумлінний платник податків, боргів до жодних фондів не має”,- запевняють у райдержадміністрації.
Довідка УНІАН. ТОВ « ЕКО НОВА ( Житомирська обл, м. Баранівка)- лідер в Україні на ринку утилізації тари з-під пестицидів та небезпечних хімікатів.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар