пʼятницю, 27 березня 2015 р.

Скільки коштує посада голови райдержадміністрації?

На Каене по Житомиру ганяв головою райдержадміністрації став!




На Каене вся в Габане по Житомиру гоняю, гоняю.
Все таксисты и маршрутчики дорогу уступают, тикают...
Валентин Стрикало.
 
«Почем клубника в Житомире?», або 
 
Скільки коштує посада голови райдержадміністрації?

 
kaenRa-s.jpg

Все має свою ціну. От як Ви думаєте, скільки може коштувати посада голови райдержадміністрації?

Ви будете в шоці, але десь приблизно один Porsche Cayenne (Порш Каєн).

Така ціна посади принаймні у Житомирській області.

Так що, коли Валентин Стрикало співав
«На Каене вся в Габане по Житомиру гоняю, гоняю.
Все таксисты и маршрутчики дорогу уступают, тикают...»

він навіть не здогадувався, що співає про ціну питання голови райдержадміністрації  будь-якого району Житомирської області.

     Так що, якщо у Вас є бажання стати «хазяїном», або як це прийнято офіційно говорити - головою райдержадміністрації  якого-небудь району Житомирської області – продавайте свій Porsche Cayenne, чи Land Rover та їдьте у Житомирську область. Не вірите?

Як би Ви не дивувались, але у Житомирській області за посаду голови райдержадміністрації треба заплатити всього від 50 до 100 тисяч доларів.

Про це у своєму блозі на сайті zhitomir.info пише місцевий політолог Володимир Пінковський.

«Після приходу на посаду президента України в червні-липні 2014 року своїми Указами  П.Порошенко в більшості випадків звільнив голів ОДА та РДА та оголосив конкурс на заміщення вакантних посад. Тоді, гасло «жити по-новому»  в основному ще сприймалося більшістю населенням, як перспективний месидж, який буде втілюватися в життя у всіх сферах, в тому числі і в органах державного управління. На посаду голів РДА в нашій області почали подаватися люди, які насправді вболівають за справу, які стояли на Майдані або всіляко підтримували Революції  Гідності. Команда БПП на Житомирщині оголосила кастинг на заміщення вакантних посад, почалось активне подання документів до Адміністрації Президента, проходження співбесід, тощо . Але ні в АП, ні в ЖОДА не поспішали жити по-новому та призначити нових голів РДА, ставили після-майданівським кандидатам завдання втягуватися в партійно-політичний процес та «давати» високі результати на виборах до Верховної Ради, які відбулись 26 жовтня. Пройшло 9 місяців, пройшли і вибори до парламенту, кандидати пройшли спец-перевірки і співбесіди, а більшість посад голів РДА і по цей день залишаються вакантними», - зазначає автор.

Він вважає, що Житомирська ОДА спільно з АП придумали доволі оригінальну форму призначення - тимчасово виконуючий обов’язки голови, що фактично «підвішує» призначену особу в незручне становщие надовго.
«Логічно, і у мене, і у Вас, постає риторичне запитання – чому так сталося,  кому це вигідно і що робити? Ґрунтовно дослідивши ситуацію по справжньому був шокований, виявляється, що «революційні» представники БПП на Житомирщині, які курують і опікуються кадровою політикою в області,  хочуть за призначення отримати гроші, продавши, як на їх погляд, хлібну посаду. З цього приводу з кандидатами проводять складні маніпуляції , які  всіляко підштовхують претендентів до збору грошей за посаду голови влаштовуючи справжні торги хто більше дасть. Ціна питання в залежності від району коливається від 50 до 100 тисяч вічно зелених та різко підскочивши у ціні доларів. Наші житомирські куратори цього процесу бачачи реальну ситуацію, що пост-революційні кандидати на посаду голів не мають коштів та і не збираються їх збирати та платити, з «шафи» сміливо витягують спритних регіоналів та інших сумнівних на руку ділків, які готові «підтягнути» ресурс, а прийшовши на посаду голови РДА сконцентрувати свої зусилля по відбиванню  вкладених коштів та зароблянні нових», - пише Піньковський.

В якості прикладу він розповідає про ситуацію у Володарськ-Волинському та Баранівському районах.

«На сьогодні одним з головних претендентів на посаду голови РДА є Олександр Одноворченко, нині перший заступник відсутнього голови РДА, член Партії регіонів з 2010-2014 рік, який саме по цій партійній лінії обирався до райради в 2010 році, та який вже мав би прямо потрапити під дію Закону «Про люстрацію». Більше того, не безпідставно подейкують та з великою вірогідністю ( на той час теж був заступником голови РДА) мав бути причетний до організації поїздок держслужбовців на антимайдан в 2013-2014р., який тоді організовувала Володарськ-Волинськарайдержадміністрація.
Далі, ще напруженіша ситуація склалася в Баранівському районі, де ще з серпня минулого року претендентом №1 на посаду голови РДА був міський голова Баранівки Анатолій Душко, який пройшов всі співбесіда, кастинги, перевірки, домовленості, а головне, отримав публічну підтримку громади району на цю посаду в вигляді громадських обговорень, про що неодноразово наголошував голова ЖОДА О.Машковський. Але, як виявилося, претендент має серйозний «недолік», він не готовий підкріпити свої здорові амбіції готівковим матеріальним ресурсом, який однозначно піде в кишені житомирським кураторам. І тут, прогнозовано і на противагу, з’являються інші персони, які знають чого хочуть і як це зробити. Одним словом, в Баранівському районі ( та і не тільки) з приводу призначень і не призначень назріває глибокий конфлікт, аж до громадянської непокори в випадку призначення іншої персони та масштабного суспільного протистояння», - пише Володимир Піньковський.

Автор зазначає, що на момент написання статті у Житомирській області з 23 районних державних адміністрацій були відсутні голови в 14 районах: Баранівському, Брусилівському, Бердичівському, Володарськ-Волинському, Емільчинському, Житомирському, Лугинському, Народичському, Новоград-Волинському, Овручському, Романівському, Червоноармійському, Черняхівському, Чуднівському, що складає більш ніж 60%. «Коли дана вже стаття була написана та подана в друк розпорядження Президента України від 24 березня за №280/2015-рп та «281/2015-пр головою Ємільчинської та Новоград-Волинської РДА призначені В.Ширма та В.Михнюк відповідно», - уточнює політолог.

«Моя реакція буде якнайжорсткіша!!!»

А тепер УВАГА! Голова Житомирської ОДА направив лист начальнику управління СБУ «Про надання правової оцінки публікації»

Голова Житомирської облдержадміністрації впевнений, що за таку публікацію треба наказувати!

І блогера Володимира Піньковскього, і сайт Житомир.info.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА у матеріалі з приводу звернення Сергія Машковського до правоохоронних органів з проханням перевірити інформацію, яку у своєму блозі опублікував Піньковський.
«Сьогодні голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський подав звернення до СБУ, прокуратури та УМВС України в Житомирській області з проханням перевірити інформацію, яку вчора оприлюднив один із Житомирських сайтів. У матеріалі було подано інформацію про корупційні діяння під час призначення голів РДА. «Моя реакція буде якнайжорсткіша. Тож я  хочу, щоб наведені у матеріалі приклади були прискіпливо перевірені. Щоб правоохоронні органи вжили всіх процесуальних заходів, аби з’ясувати чи дійсно скоєно злочин проти законності. І якщо це так – винні повинні бути покарані. При цьому вважаю, що  коли виявиться, що сайт оприлюднив наклеп, повинні понести відповідальніть ті, хто це написав і розповсюдив. Демократія – це не лише свобода слова, а й відповідальність за це слово», –  наголосив голова ОДА», - йдеться у повідомленні.
І направив лист начальнику управління СБУ «Про надання правової оцінки публікації».

У чому ж справа, чому так «закипів» голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський?

 А тому що як побоюються місцеві мешканці та депутати, місце голови Баранівського району мабуть вже продане! Звичайно, без процедури громадських обговорень.
Принаймні так вважають місцеві депутати та мешканці Баранівки.

Як повідомляє сайт міста Баранівка baranivka.blogspot.com, керівники трьох місцевих партійних організацій звернулися до голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського з проханням негайно призупинити процес призначення кандидатів на посаду голови Баранівської РДА, які не пройшли процедуру громадських обговорень.

У своєму листі вони звертають увагу на те, що група депутатів Баранівської районної ради ініціює скликання позачергової сесії у зв'язку з затягуванням призначення нового голови, адже уже рік як у районі відсутній керівник держадміністрації.

Але Машковський не звертає увагу на ці звернення. Може й справді тому, що в нього вже є свій кандидат і без всяких обговорень?

Хто ж це? Щоб зрозуміти, достатньо тільки почитати «народні» коментарі під цими публікаціями:
-    Вельчинського на посаду голови РДА - це людина достойна!!!
-    крім того,що Вельчинський достойна людина, він ще розумний, мудрий управлінець!
На що реальні користувачі резонно відповідають:
-    Якщо Вільчинський "достойна" людина, чому він боіться громадських слухань?Чому люди його не обрали мером? Чому він 8 раз балатувався на посаду голови районноі ради,а депутати не обрали?За що службовець, якій не декларував бізнес, побудував 2 палаци і магазин? ГЕРОЇ гинули на МАЙДАНІ і на війні, щоб такі чесні прийшли до влади? Тоді грош ціна нам і владі.

Хто ж такий Вельчинський Микола Романович?

Я вже писав про це, читайте -

Люстрировать нельзя помиловать!

Трохи та стисло нагадаю. 

Всі хто старше 30-ти пам'ятають знаменитий Баранівський фарфор. Баранівський фарфор прикрашав як столові ЦК від четвертого управління, так і серванти всіх успішних громадян СРСР. Баранівський фарфор разом з чеським кришталем в сервантах і з килимами на стінах служив доказом успішності і заможності. Де тепер Барановський фарфор найкраще знає Вельчинський Микола Романович.

Чим унікальний Вельчинський Микола Романович? Він зумів двічі знищити «Барановський фарфор» !!!

А тепер Вельчинський збирається стати головою райдержадміністрації, без всіляких громадських обговорень та не враховуючи ні його минуле, ні думку Баранівських мешканців та депутатів.

Так що Валентин Стрикало, мабуть щось знав коли писав:

 На Каене вся в Габане по Житомиру ганяю, ганяю.
Все таксисты и маршрутчики дорогу уступают, тикают...


І мабуть Валентин Стрикало, знав скільки коштує посада голови райдержадміністрації у Житомирській області.

Закулисные войны в Кремле продолжаются. В последнее время вокруг человека, до сих пор называющегося себя «президентом» Российской Федерации (как бы этого не хотелось миллионам, если ни миллиардам напуганным его сумасшедшими выходками), действительно происходят необычные, не предусмотренные логикой кремлевских протоколов и неписанных мафиозных кодексов события. Некоторые из них заинтересованные лица умышленно выносят на поверхность, пытаясь таким образом воздействовать как на самого Пу, так и на прикованное к нему внимание. Дабы не отталкиваться от зачастую взаимоисключающих интерпретаций, обратимся для начала к неизменному и общеизвестному.

Источник: Люди Медведева атакуют Путина и его Империю | ProUA.com.ua
© Авторские права. http://proua.com.ua
Закулисные войны в Кремле продолжаются. В последнее время вокруг человека, до сих пор называющегося себя «президентом» Российской Федерации (как бы этого не хотелось миллионам, если ни миллиардам напуганным его сумасшедшими выходками), действительно происходят необычные, не предусмотренные логикой кремлевских протоколов и неписанных мафиозных кодексов события. Некоторые из них заинтересованные лица умышленно выносят на поверхность, пытаясь таким образом воздействовать как на самого Пу, так и на прикованное к нему внимание. Дабы не отталкиваться от зачастую взаимоисключающих интерпретаций, обратимся для начала к неизменному и общеизвестному.

Источник: Люди Медведева атакуют Путина и его Империю | ProUA.com.ua
© Авторские права. http://proua.com.ua
Закулисные войны в Кремле продолжаются. В последнее время вокруг человека, до сих пор называющегося себя «президентом» Российской Федерации (как бы этого не хотелось миллионам, если ни миллиардам напуганным его сумасшедшими выходками), действительно происходят необычные, не предусмотренные логикой кремлевских протоколов и неписанных мафиозных кодексов события. Некоторые из них заинтересованные лица умышленно выносят на поверхность, пытаясь таким образом воздействовать как на самого Пу, так и на прикованное к нему внимание. Дабы не отталкиваться от зачастую взаимоисключающих интерпретаций, обратимся для начала к неизменному и общеизвестному. Читайте также: Вторжение в Украину вышло из-под контроля Путина — Мировые СМИ Факт первый. Согласно ч. 3 ст. 92 действующей российской Конституции в случае досрочного прекращения полномочий президента (болезнь, смерть, самоотрешение) его обязанности временно выполняет премьер. А президент у них болен. И не только душевно. Премьером там сейчас Медведев Д. А., тоже имперец, тоже великодержавник, но большой приятель Генри Киссинджера и ельцинского пула олигархов, совместными стараниями победившими в командно-штабной игре сверхдержав «Преемник» над Сергеем Ивановым, непосредственным ставленником Лубянки. Точно также как перед этим они обыграли фигуркой Путина В.В. реваншиста-брежневца Евгения Примакова. Со временем, стоит отметить, фигурка стала слишком самостоятельной и непредсказуемой, причем непредсказуемой настолько, что угрожает самому существованию человеческой цивилизации, не говоря уже о принципиальном пока что для Запада едином государственном устройстве русскоязычных — едином диспетчере природных богатств Северной Евразии. Итак, Медведев. Снова Медведев… Разве что формальному главе государства удастся в ближайшем будущем нейтрализировать младшего его на 13 лет премьера, найдя ему более подходящую замену. В Украине же и в большинстве стран Европы «первого» в случае чего подменяет руководитель парламента. В этом и отличие демократии от правопреемницы Советского Союза. Факт второй. После вызывающе показательной казни Бориса Немцова, безусловно, устроенной силовиками самого высшего ранга, пожизненный президент РФ действительно взял паузу. Если верить Кадырову, решалась судьба самого Путина, останется ли он президентом. Президент РФ был недоступен со 5 по 16 марта. Упорно молчал и его пресс-секретарь. «Не комментируем, тема закрыта», – заявил аж 15 марта Песков. Одновременно была «закрыта» и тема Немцова: единственным организатором и заказчиком выполнения преступления в одном лице стал Дадаев. Да, кадыровцы. Да, «герои России», но исключительно из соображений «религиозной ненависти» к «Шарли Ебдо» и сочувствующему им Борису Ефимовичу. Факт третий. Кадырова трогать никто не стал. Во время отсутствия Путина в СМИ стали вбрасываться месседжи о готовящейся смене Рамзана Ахматовича на Магомеда Хожахмедовича Даудова (он же «Лорд»), главу кадыровской Администрации президента, якобы близкого к Володину. За такими нелепыми вбросами стоял никто иной Асланбек Андарбекович Дудаев, более известный как Владислав Юрьевич Сурков, занимавший перед этим кресло Володина. Почему нелепыми? У «Лорда» никогда не было и не будет собственных вооруженных сил. Для кадыровцев он еще один бюрократ, а для вооруженного подполья — вообще никто и звать его никак. К слову. Суркова в большую политику привел этнический чеченец Александр Стальевич Волошин, глава Администрации Ельцина и на пару с тогда еще живым Березовским архитектор первого президентства Медведева с российской стороны. «Ушли» из Администрации президента Суркова по «доносу» о причастности к финансированию оппозиции. У Путина, также как и в ФСБ, никогда не любили близкого к ГРУ (где служил его отец) изворотливого выпускника частного американско-российского «Международного университета в Москве» (МУМ), начинавшего еще с Фридманом и Ходорковским. Считали непредсказуемым и не совсем надежным. Факт четвертый. Следователи СК по делу о защите «государственной тайны» изъяли документацию «LifeNews». Обещают прийти за серверами. Это произошло 24 марта. СК или СКР — созданная при Медведеве альтернативная ФСБ гражданская спецслужба. Начинавший с ФСБшного эксклюзива «LifeNews» является сейчас круглосуточным новостным телеканалом и главным пропагандистским рупором Путина. Наравне с «прихватизированной» газетой «Известия», доренковским радио «Русская служба новостей» (РСН) и другими ретрансляторами неимоверной лжи, человеконенавистничества и военной пропаганды входит в структуру собственности «Национальной медиа-группы» (НМГ) Путина-Ковальчуков-Тимченко во главе с Алиной Кабаевой. СК заявил, что действует по сигналу от борцов с насилием над детьми из мало кому известной общественной организации «Сопротивление» Ольги Костиной, супруги сурковской правой руки КонстантинаКостина. Факт пятый. Десакрализация «Сургутнефтегаза». Несколькими днями ранее в Якутии местные жители решились на неслыханное расблокирование частной автомагистралии «Сургунефтегаза», также находящегося в фактической личной собственности немолодого спутника Алины Маратовны. Событие для такой огромной страны пустяковое, но в системе неформальных отношений внутри кремлевской верхушки неимоверно симптоматичное. И политтехнологичное. Транспортантов «Путин должен уйти!» и «Якутские недра — якутам!» замерзшие по вине путинских «смотрящих» в своих руках не держали. Пока что. Неужели все эти, как говорят в спецслужбах, «активные мероприятия» разрабатывает лично Сурков на пару с супругами Костиными? И Немцова, чтобы подставить Путина, с помощью Федеральной службы безопасности (ФСО), отвечающей за окрестности Кремля, он ликвидировал тоже по собственной инициативе? И СК работает по его приказу?…. Активизация антипутинской «хунты» в лице Медведева-Суркова-Кадырова куда более чем очевидна. Что стоит за их действиями? Элементарное шкурничество, т. е. желание занять теплое местечко на троне «Русского мира» вместо дряхлеющего подполковника?. Или нечто большее: стремление продолжить войну до «победного конца», игнорируя всех и вся, в т.ч. убийственные для единого российского государства и вообще государства как такового санкции? Желание вернутся к медведевской «модернизации» под эгидой сколковских компрадоров, выйти из войны и вернуться на довоенные круги своя в отношениях со США, Европой и Украиной? …На наш взгляд, наиболее верно последнее утверждение. Медведев и Ко — это отнюдь не «голуби». Но они партия прекращения войны, отмежевавшаяся от партии продолжения войны. У них тоже есть свои силовики, свои ресурсы, свой Кадыров. И в отношении теперешнего хозяина Кремля они продолжают выбранную Западом тактику — ДИСКРЕДИТАЦИЯ ЛИЧНО ПУТИНА и УНИЧТОЖЕНИЕ ЕГО СОБСТВЕННЫХ АКТИВОВ. Они открывают второй, внутрений антипутинский фронт. Надолго ли их хватит, и что из этого выйдет, покажет время. В любом случае Медведев и медведевщина снова ограничатся косметикой. Россия же тем временем, точнее то ,что принято на протяжении последних трехсот лет называть «Россией», продолжает развиваться согласной вполне понятной исторической логике. Не равен час как из Москвы делить уже будет нечего, а вместо этого придется договариваться с Украиной о реверсе сибирского газа и приглашать китайских миротворцев для ограничения территориальных аппетитов Поволжских Эмиратов. Степень развития современных немецкой и японской цивилизации прекрасно доказывают, каким успешным может быть экономическое развитие без милитаризма. Без непомерных расходов на военщину и патологической цели поработить весь земной шар. Русские (просьба не путать с несуществующими «россиянами») ничем не лучше и не хуже всех остальных. Нужно только спуститься с «небес» фальшивых «истин» на землю. Вместо эпилога Партия продолжения войны. Сечин-Иванов-Володин, пытающиеся обойти Медведева на старте и усадить премьером хорошо зарекомендовавшего себя во время вторжения в Украину министра обороныСергея-оглу Шойгу. Есть у них и план «Б» – после того как сменивший Путина по состоянию здоровья (или другой причине) технический вр.и.о. президента Медведев объявит досрочные президентские выборы и, безусловно, выставит свою собственную кандидатуру, сыграть на противопоставлении кабинетного Медведева «боевому» Шойгу. Хотя он точно такой же кабинетный, в армии и то не служил. А еще лучше для партии продолжения войны чтобы Путин нежданно-негаданно никуда без их разрешения не уходил, а публично назначил Шойгу в качестве своего премника на военное время. Мол, слишком мягок для такого неспокойного времени Дмитрий Анатольевич, а Сергей Кужугетович аккурат самый раз будет. Рейтинг ему на совершенно стерильном российском политическом пространстве подконтрольные СМИ накрутят, Чуров оформит «голоса». И, вуаля! Не в первой же, в самом-то деле. Естественно, что вместе с Путиным кто рублем, а кто словом печатным Шойгу поддержит и его мощная бизнес-империя. Бить по этой империи и нацелилась при помощи некоторых кругов на Западе медведевская группа. Даже если братья Роттенберги, Ковальчуки и господин Тимченко от Путина при его жизни никуда не денутся, для Медведева принципиально чтобы они не поддерживали на досрочных выборах кандидатуру Шойгу. Если же учитывать постоянные исходящего из круга перечисленных бизнесменов типичные на данный момент заявления на тему санкций, то смелый расчет Медведева может оправдаться. Однако, не стоит забывать, что у партии продолжения войны в запасе есть начальник Геншатаба Валерий Герасимов, проверенная креатура Шойгу, но при этом лучше него соответствующий представлениям о типаже «русского» боевого генерала. Прямолинейный, понятный. Харизматичный. И неимоверно похожий на штандартенфюрера СС из «Бесславных ублюдков». Военный преступник, возглавлявший карательные операции 58-ой армии против народов Кавказа. Ученик еще одного известного палача, генерала Шаманова. Это он воюет с Украиной, и готовится к войне со всем миром. В то время как Шойгу занимается госзакупками, а Путин скоро вообще уже нечем заниматься не сможет. Автор: Дмытро Добрый

Источник: Люди Медведева атакуют Путина и его Империю | ProUA.com.ua
© Авторские права. http://proua.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар